Modelnummer vinden

Bij Laptop-Accu.EU vindt u naast laptop accu's tevens een groot assortiment aan laptop adapters. Onze laptop adapters zijn opgebouwd uit hoge kwaliteit materialen waardoor ze betrouwbaar zijn en een lange levensduur hebben. Tevens ontvangt u van ons een gratis netsnoer. Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening. U weet vooraf dus precies hoeveel u betaalt.

 

Hoe bestel ik de juiste adapter voor mijn laptop?

Kies hieronder het merk van de laptop waarvoor u op zoek bent naar een nieuwe adapter. Vervolgens let u op het vermogen, de output stroom en het formaat van de connector voor de aanschaf van de juiste adapter. Deze informatie kunt u vinden op de sticker van uw huidige adapter. Indien u vragen heeft kunt u deze altijd stellen via de chat rechtsonder.

Zoeken op laptop merk:

Acer adapters
 
 
 
Asus adapters
 
Benq adapters
 
Compaq adapters
Dell adapters
 
Fujitsu adapters
 
HP adapters
 
IBM adapters
 
Lenovo adapters
Liteon adapters
 
Samsung adapters
 
Sony adapters
 
Toshiba adapters
 
 

Welke laptop heb ik?

Modelnummer vinden

Voor het vinden van het typenummer van je laptop kun je het beste kijken op de sticker die aan de onderkant van je laptop is geplakt. Hier staan het merk, model en type van je laptop vermeld. Vul deze gegevens in onze bovenstaande onderdelenzoeker en je vindt het juiste product voor je laptop!

 

Heb je nog vragen? Bel ons: (053) 230 43 62.