Betaalmogelijkheden

Wij willen onze klanten zo goed en uitgebreid mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben wij gekozen voor een uitgebreid betaalpakket in onze webshop. Hierdoor kun je betalen met de volgende betaalmethoden:

- iDeal (NL)
iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDeal betaal je direct bij het bestellen. Het betalen gebeurt via je eigen bank. Dit maakt het afrekenen veilig, vertrouwd en gemakkelijk. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

- Bancontact/Mister Cash (BE)
Bancontact/Mister Cash is de Belgische variant van het Nederlandse iDeal. Het stelt onze Belgische klanten in staat op een vertrouwde en gemakkelijke manier te betalen in onze webshop. Vanwege grote Belgische belangstelling voor onze webshop hebben wij deze betaalmogelijkheid speciaal voor onze Belgische klanten toegevoegd.

- PayPal
Met PayPal betaal je veilig en gemakkelijk online. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een Paypal rekening. PayPal stelt je in staat een online betaling te doen zonder je betaalgegevens achter te laten bij de webwinkel. Kijk voor meer informatie of het aanmaken van een rekening op http://www.paypal.nl.

- Credit Card
Bij ons kun je ook eenvoudig betalen met je Credit Card. Wij accepteren de onder andere de volgende kaarten: MasterCard, Vista en American Express.

- Overboeking via overschrijving
Ook bieden wij je de mogelijkheid de betaling te voldoen middels een handmatige overschrijving via de bank. Ons IBAN nummer is NL64 KNAB 0741 8069 32 ten name van BS Internet Concepten te Joure. De bijbehorende BIC code is KNABNL2H.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen, of wilt je op een andere manier betalen? Neem dan contact op met ons team via info@laptop-accu.eu.

Verzendkosten

Binnen Nederland worden al onze producten gratis verzonden! De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.