Dell laptop accu vervangen

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw Dell laptop? Kies voor een krachtige MTEC accu uit ons grote assortiment. Voor vrijwel iedere Dell laptop hebben wij een accu op voorraad. Met onze MTEC vervangende accu's werkt u weer langer mobiel en zit u niet meer vast aan uw adapter of netsnoer.

Welke accu past in mijn Dell laptop?

Er zijn verschillende manieren om uit te zoeken welke accu uw laptop nodig heeft. Hieronder sommen wij de gemakkelijkste manier op.

 1. Haal de accu uit uw laptop en zoek naar het onderdeelnummer, replace nummer of partnumber. Zoek deze vervolgens op via de zoekbalk bovenaan deze pagina.
  U herkent het Dell onderdeelnummer aan de volgende opbouw (voorbeelden): 0GW240, 312-6321, J1kND .

Heb ik een nieuwe accu nodig voor mijn Dell laptop?

Een probleem met uw laptop kan verschillende oorzaken hebben. Omdat wij dagelijks accu's vervangen en laptops weer langer mobiel laten werken zijn wij bekend met de meestvoorkomende problemen. Herkent u een van onderstaande problemen? Kies dan een nieuwe accu uit ons assortiment voor uw Dell laptop.

 1. Mijn Dell laptop accu gaat te snel leeg, waardoor ik altijd in de buurt van een stopcontact moet werken.
 2. Mijn Dell laptop geeft aan dat de accu niet meer goed is en ik deze snel moet vervangen.
 3. Zonder aansluiting op het netstroom kan ik mijn Dell laptop niet meer gebruiken.
 4. Staat het probleem van uw Dell laptop hier niet tussen? Neem contact met ons op, onze helpdesk helpt u graag vrijblijvend op weg!

Artikelen 1 tot 20 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2