Over Laptop-Accu.EU

U bent op zoek naar een vervangend onderdeel voor uw laptop, maar wilt graag zeker weten of u het juiste product heeft. Ook wilt u als het product onverhoopt niet het benodigde product blijkt te zijn deze zonder gedoe terug kunnen sturen en het eventueel laten vervangen door het juiste product. Bovendien wilt u niet lang wachten op het product en wilt u niet te veel betalen. Indien dit verhaal u aanspreekt bent u bij Laptop-Accu.EU op het juiste adres. Bij Laptop-Accu.EU wordt de hele dag door gewerkt aan een optimale koopbeleving voor de klant, met als doel de klanten naar tevredenheid aan het gewenste product te helpen. Alle onderdelen die uit voorraad leverbaar zijn en voor 17.00 uur worden besteld, worden nog dezelfde dag overgedragen aan Sandd (of DHL).

Inmiddels heeft Laptop-Accu.EU dankzij deze werkwijze in enkele jaren een grote hoeveelheid tevreden klanten opgebouwd in zowel Nederland alsmede in België en Duitsland.

Bestellingen

Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van haar bestellingen via e-mail. Mocht u desondanks toch vragen hebben over een bestelling dan kunt u deze altijd aan ons stellen per e-mail of telefonisch. Laptop-Accu.EU levert het grootste gedeelte van haar assortiment uit voorraad. Indien een product niet op voorraad is bedraagt de levertijd gemiddeld 4 tot 7 werkdagen. Door het aanhouden van deze regels zorgen wij ervoor dat onze laptop accu's 'factory fresh' zijn. Dit voorkomt vroegtijdige veroudering en onnodig capaciteitsverlies van de accu.

Vragen per e-mail worden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur beantwoord. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Contactgegevens:

Laptop-accu.EU is onderdeel van BS Internet Concepten. BS Internet Concepten exploiteert diverse internationale webwinkels en onderscheidt zich in de markt door het uitsluitend aanbieden van hoge kwaliteit producten tegen de beste prijs.

BS Internet Concepten
Nipkowweg 1A
8501 XH Joure

E-mail: info@laptop-accu.eu
Telefoon: (0513) 85 37 35

IBAN: NL64 KNAB 0741 8069 32 (Knab)
KvK-nummer: 54343968
BTW-nummer: NL851267543B01