Fujitsu Siemens adapter kopen

Op zoek naar een nieuwe adapter voor je Fujitsu Siemens laptop? Kies voor een krachtige MTEC of Smartfox adapter uit ons grote assortiment. Voor vrijwel iedere Fujitsu Siemens laptop hebben wij een adapter op voorraad. Met onze MTEC en Smartfox adapters kun je weer zorgeloos werken op je laptop.

Welke adapter is geschikt voor mijn Fujitsu Siemens laptop?

Als je op zoek bent naar een vervangende adapter voor je Fujitsu Siemens laptop, dien je rekening te houden met drie aspecten.

  • 1. Connector. Het is belangrijk dat de connector overeenkomt met je huidige adapter. De afmetingen kun je meestal terugvinden in de handleiding van de laptop. Ook kun je de connector zelf opmeten. Het eerste getal van de connector bestaat uit de buitenste diameter van de connector. Het tweede getal komt overeen met de binnenste diameter van de connector.
  • 2. Voltage. Het is belangrijk dat het uitgangsvoltage van de adapter overeenkomt met het origineel. Een klein verschil in voltage is geen probleem (maximaal ongeveer 10%).
  • 3. Vermogen. Het vermogen wordt uitgedrukt in de eenheid Watt. Het wattage hoeft niet per sé overeen te komen met de huidige adapter, maar mag in elk geval niet lager zijn dan het origineel. Het is dus geen probleem als je adapter met een vermogen van 90 Watt gebruikt, terwijl de originele adapter slechts 65 Watt aan vermogen kan leveren. Andersom is niet aan te raden, in dat geval bestaat de kans dat de laptop onvoldoende stroom toegediend krijgt.

Hulp nodig?

Kun je de juiste adapter voor je Fujitsu Siemens laptop niet vinden? Geen probleem: Wij helpen je graag verder. Start een chat rechtsonder op deze pagina en wij verwijzen je vervolgens graag door naar de juiste pagina. Je kunt ons ook natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar op het nummer (0513) 85 37 35.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina